4 Ocak 2010 Pazartesi

TUPPERWARE!den...


Bu ikisini dün aldim,sevgili arkadasim eve kadar gtirdi sagolsun,aslinda daha cok sey vardi hemde uygundu ama artik yerim yok fazlasini koyacak!Bunlarda bana lazim olacagi icin ilgimi cekti,muzlar bazen cantanin icinde hem karariyor hem eziliyordu,simdi gönül rahatligiyla bunun icinde saklayabilirim.Digeri elma seklinde olani,onada istedigini koyabilirsin,hicbirsey hemen bozulmuyor beklerse,arkadas kalmis yarim kuru soganlarini koyuyormus,hemen aldim,cünkü bendede yarim kaldigi oluyor!O kadar cok sogan kullaniyorumki yinede bazen parca sogan niyeyse birakiyorum...Ben cok Tupperwareci degilimdir aslinda ama son zamanda bana hediye edilmis bir kücük kabin icinde dogranmis,kabuklari soyulmus elma sakladim,inananmadim,bir hafta sonra bile elmalarin hala yenilir durumda olduklarina...Valla Ilayda kalanlari süpürmüstü!Elmacidirda kendisi biraz! Bence sizde bir tane edinin varsa yakininizda alma imkaniniz,cocuklar icin süper kolaylik.... Sevgiler.

7 yorum:

Fevkalade dedi ki...

Aaaa, ne kadar ilginc! Daha once hic gormemistim. Tupperware magazanin adi mi?

Blogunuz cok guzel, istedigim sekilde yapamiyorum diye uzulmeyin. Anneyiz, dunyanin en zor isi bizimkisi:)

Coook optum yavrunuzu, iyi gunler Serpil'cim.

Fevkalade dedi ki...

Yine ben:)
Ilayda ve Zeynep arasinda kac yas fark var Serpil hanim? Zor olmadi mi ikisi? Iki cocukla hayat nasil?
Cevap verirseniz cok mutlu olucam:)Kafam cok karisik bu aralar.

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Fevkalade,Tupperware,bizim deyisimizle "plastik"lerin marka adidir.Cok ünlü,pahali ve kaliteli olanidir.Ben bu sene ögrendimki,kanser yapmayan malzeme kullanildigi icin cok pahalilarmis.Biliyorsunuz normal plastiklerde birsey saklamak cok sagliksiz.Bende bazen, ucuzken aldigim oluyor.Belki onlarida resimlerim.Aslinda bunlari üc dört ay önce almistim,ama bi türlü yollayamamistim.Fakat muz icin olani inan sadece birkez kullandim!Ama digeri süper!

Ilayda ve Zeynep arasinda(Zeynebin ardindan hemen olsun istememe ragmen ,olmadi:(( )üc yas ve nerdeyse ik ay var.Zeynep cok ama cok uslu bir bebek oldugu icin cok bos vaktim oluyodu,nerdeyse cildirmak üzereydim!Hep uyuyordu...

Sevgili Fevkalade,aslinda ben ücüncü cocugu düsünüyorum simdi,bunlar bana yetmiyor cünkü!Sanirim bu konuda hem sansliyim,hemde ettigim dualar aynen kabul oldu!Bu süper bisi...

utanarak yaziyorumki iki cocukla hayatim simdilik zor degil,ama eminim ücüncü de biraz daha az vaktim olur,olsun,ben bos kaldigim an yemege saldiranlardanim,artik bu yastan sonra DAL gibi kalmak istiyorum....

(cevaba bak,amma kisa oldu valla bana bravo,asla kisa kesemem,yazmayi cok ama cok seviyorum!!!)

Sevgiler,yeni yazilarinizda görüsmek dilegiyle....

Fevkalade dedi ki...

Serpil'cim,

Inanin, hic boyle bir plastik cesidi duymamistim. Burda da var mi diye arastiricam, eger varsa, mutlaka alicam.

Ucuncu cocuk istemeniz cok yerinde, cocuklariniz uslu, bos vaktiniz var, en guzel ugras cocuk yetistirmek belki de. Ne diyim, cok sansli cocuklariniz:((((Gipta ettim inanin.

Benim oglum da cok uslu, benim de cok bos vaktim var, ama neden bu bos vakit bana cocugu dusundurmuyor?ben de bir tihaflik var, biliyordum bunu:(((

Bazilari dogustan yetenekli oluyor, annelik icin! Evet, annelik dunyanin en yetenek isteyen seyi bana gore. Siz de bu konuda cok sanslisiniz, dogustan yeteneklisiniz.
Allah uzun omur versin evlatlarimiza.
Ben de yazmayi cok seviyorum:)
Guzel yazialrinizda bulusmak uzere...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Fevkalade,yorumunu alinca cok sevindim,lakin suan öyle hastayimki!(bagirsaklarimi bozdum,midemide üsütmüsüm,cok tauhaf birgün benim icin,rüya gibi...)

Iltifatlarin icinde ayrica cok ama cok tesekkür ederim...Bence bütün anneler süper!!!

Bazilari zoru sever ya,ben kendimi o gruba sokuyorum...

Almancasi Tupperware,ingilizce ise "tappirveyr"! olarak telaffuz ediliyor.Yani aslinda bir Amerikan markasi(Amway,Oriflame v.s.gibi).Eminim sizin oralarda daha ucuzdur.Ama istersen sana kücük bir hediye paketi yollayabilirim?

Cevabini bekliyorum,sevgiler...

Oglusunuda bizim yerimize öp lütfen...

şahane dedi ki...

sohbetinize Serpil'in uslu kızlarına maşallah ve 3.çocuğa bu kadar istekli ve hazır olan annelerine tebrikler diyerek katılmak istedim:)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cok tesekkür ederim Sahane ama maalesef ben ücüncü cocugu galiba dünyaya getiremeyecegim...

Aslinda ben gecen yil,hani demistimya "yilin son iki ayinda cok kötü seyler yasadim" diye,aslinda hamileydim,fakat besinci ayinda karnimda öldü bebegim! Ve 22.haftasinda oldugum icin dogum yapmak zorunda kaldim,lakin 20.haftaya kadar kürtaj.sonrasiysa dogum olmasi gerekiyormus.Nekadar üzüldügümü herhalde tahmin edebilirsin,Allah kimseye ama hic kimseye bölye birsey yasatmasin,manevi olarak cok zorgünler gecirdim,ama cabuk atlattim.

Simdi ise bir meslek ögreniyorum,yani ayni zamanda calismam gerekiyor ve artik cocuk fasli kapandi gibi,cok üzgünüm,icim yaniyor bazen,elimde degil.

Senide üzdüysem kusura bakma olurmu,birden o günler aklima geliverdi.

Öptüm canim.