27 Ekim 2009 Salı

ES-ES' e devam...

Arkadaslar kaldigim yerden devam edecegim,fazla uzatmadan...

Nerde kalmistik,evet Uras'in annesinden sonra en cok begendigim karakterlerden biriside,Dilsa, s diye söylenmiyorda,sekerin s'si gibi söyleniyor. Asil adi Beyza SEKERCI.Kendiside seker gibi,biraz durgun ama rolünde cok iyi,ses tonuyla falan...

Menekse'yi sevmiyorum.Uras'in eski mahalleden sevgilisiydi,ama ayrildilar,fakat o hala Uras'in pesini birakmiyor,kötülük pesinde su aralar,ayrica Uras'a hic yakismiyor,itici geliyor bana,gercek adi Pinar DIKICI.Adanali dizisinde Maraz Ali'nin kardesini oynuyordu,simdilerde bakamiyorum Adanali'ya(zaten benden cok 6 yasindaki kizim bakmak istiyor,kücük cocuklar bu dizide ne buluyor anlayamadim henüz ama cocuklarin nerdeyse favorisi!Tabi bende kontrollü baktiriyorum,vurgu kirgi,adam dövme gibi sahneleri,netten izledigimiz icin(evimizde türk kanali yoktur.)hemen sardiriyorum,hoooop Adanalinin esprileriyle bulusturuyorum,bir kac komik daha var,dilimin ucunda adini cikaramadim,evet evet hatirladim FIKO!Iki karakteri birden götüren ilginc komik bir tipleme.)neyse ben ordan oraya atliyorum,nerede kalmistik,evet bu bayan o bayan iste,izleyenler hatirlamistir.

Alaz (Olcay YUSUFOGLU) VE Koray'da (Mert AYDIN) Uras ve irem'in arkadaslari.Alaz irem'in kiz arkadasi,Koray'da Uras'in ev arkadasi ve aslinda Alaz'dan hoslaniyor.ikiside cok sekerler.

Enson olarak Rüya hanim var,Irem'in annesi,Isik Hoca'ninda eski karisi,simdi baskasiyla evli,burasi biraz karisik,Rüya hanim kocasini ,kocasinin arkadasi olan Orhan bey'le aldatmis ve sonrada onunla evlenmi s cok hos ama yaptigi affedilmez adi bir kadin bence.Asil adi Süreyya GÜZEL.Yanliz ben Süreyya hanimin ses tonuna ve yüz hatlarina bayiliyorum,basarili eski bir oyuncu.

Evet hepsi bu kadar,aslinda daha birkac isim daha var ama basroller belli,hepsi bu.Beni dinlediginiz icin tesekkürler sevgili izleyicilerim,

Sevgilerle....

2 yorum:

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Merhaba,
öncelikle güzel yorumunuz icin cok tesekkür ederim. Almanya'dan olan Bloggerci arkadaslar bulmak beni cok mutlu ediyor.

Cocuklarimizin hastaligi konusunda haklisiniz, anne-babalarin ici gidiyor o minik kuslar hastayken ve elden de birsey gelmeyince.

Bizim oglumuz su an da zaten tüm huylarini degistirmis durumda, artik hastaliktan mi yoksa dis sorunu mu var bende anlamis degilim, 10 aylik olacagiz ama hala bir disimiz yok agzimizda:))

ES-ES dizisini bende izlemistim ama son bölümünü kacirdim, kiz hastanedeyken olan bölümü izleyemedim, bence de cok güzel ve hareketli bir dizi, insallah reyting savaslarina kurban gitmez.

Tekrar yazismak üzere hoscakalin.

Selam ve sevgilerimle

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Kevsercim ben tesekkür ederim,vakit ayiripta bana yazabildigin icin,cok mutlu oldum.Blogunu uzun zamandir takip edioyorum,birkac ana yemegim oldu sayende,fotograflarin ve anlatimin cok iyi.

Bende cok heyecanlaniyorum Almanya'dan biriyle tanisinca.Umut insallah herseyi atlatir sen hic merak etme,maalesef cocuklar öyle kolay büyümüyorlar.

Benim iki kizim var,onlari büyütürken hic zorlanmadim,sanirim biraz sansliydim ama bakalim büyüdüklerinde nelerle karsilacagiz.(sadece 3 yasindaki kücük kizim gece uyumak istemezdi,saat tam 02.de dalardi,ama hergün,bunun disinda ikiside uslulardi,cok sükür diyorum.)

Diziyi takip etmene sevindim,iste yorgun bir zamanimizda tüm yorgunlugumu kulakligimi takip,sevdigim seyleri izlemekle geciriyorum,geceleri evde baska birsey mümkün olmuyor cocuklar uyurken...

Herseyin istedigin gibi eski haline dönmesi dilegiyle,tekrar görüsmek üzere...

sevgiler.