19 Ekim 2010 Salı

Aysemor'cum maalesef kac zamandir sayfana giremiyorum! ve BUGÜN!

Sanirim genel olarak bir sorun var,cünkü sayfa aciliyor ama tik yok! Yani devam etmiyor,yazdiklarini okumak istiyorum ama okuyamiyorum!

Burdan ulasmak istedim,insallah beni okur ve bu durumu cözersin,birde bana bilgi verirsin::)

Öptüm canim...

Benim gibi girip denemek isteyen olursa da cok sevinirim,cünkü birtek  onda sorunum var;

Arkadasimizin adrtesi:    http://www.piecesofaysemor.blogspot.com/ 

Sevgiler,yakinda görüsmek dilegiyle,ben maalesef  artik hergün  yapmak zorunda oldugum seker aletimi almak ve tekrar ölcülmek icin Hastaneye gidiyorum!!!

Tüm secenekler bende vardi cünkü,hissettim, kacis yok! (bununla ilgili ayrintili yazmak  isterim)

Hamilelerin sadece yüzde besinde görülürmüs,olsun,tek dilegim dogumdan sonra yok olup gitmesi,fakat kontrolsüz olursam hem bebege hem bana cok büyük tehlikesi var,kalici olabilir...

Bu arada bebegimiz 2 kilo yüz gramdi dün itibariyle ve tüm tembelligi üzerinde eli agzinda yan yan yatiyor hala!

Hemsireler okadar iyiki,insan hasta oldugunun filan farkina varmiyor orda,zaten epeyce vukuatim oldugundan cogunada asina  geliyorum artik!

Neyseki arabayla gidip gelebiliyorum,yoksa mahvolmustum! Cünkü artik hep gitmek zorundayim! (gerci arabada bile rahat degilim  ama olsun! )

Yardim almak icin basvurdugum "Ambulant Servisi" her türlü ihtiyaclarinizi gideriyor,yani sadece temizlikci yollamiyor,ayni zamanda cocuklari getirip götürüyorar,sizi doktora hastaneye,hatta cocuklarinizi doktora götürüp,birde alisveris yapiyorlar ! (bazen gec kalip yada erken geldikleri oluyor ama sorun degil,olur okadar insanlik hali,trafik hali...)

 Isterseniz banyoda filanda yardimlari olabiliyor,ben sadece sag corabimi giydiriyorum,kimi yakalarsam ona giydiriyorum gerci evde,esimde kac zamandir evde oldugu icin ona uzatiyorum hep:))

Aslinda dün bir post yazip yollamakti  niyetim,fakat öyle yorulmustumki kizlarla beraber uyudum aksamin yedisinde!

Ben cikmak zorundayim,hepinizi öpüyorum,sevgiler benden size...

SERPIL.

10 yorum:

New York'tan dedi ki...

Ben kacirdim galiba hamile oldugunu hayirli olsun tebrik ederim :), gecer insallah bir arkadasimda hamilelikte cikmisti hic bir sey yiyemedi dogumdan sonra kendini tatliya vermisti :)
Ne guzel faydalanabilecegin hizmetler var burasi cok zayif o konuda.

sarkaç dedi ki...

Ayşemor'a senin için girdim. Buradan rahat ulaştım.

Geçmiş olsun, umarım gebelik şekeridir ama bundan sonra hep dikkat etmek gerekecek. Kolaylıklar ve şifa diliyorum. Sevgiler

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine.Sayfaya senin için girdm.Bir sorun gözükmedi.
Sevgiler:)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili New York'tan,insallah gecer,cok dikkat etmem lazim,kac gündür canim SIKILIYOrdu ama hala rahat degilim aslinda...

Ben farkinda olmadan cok tatli seylerde yemisim,bunu uzun uzun anlatirim insallah,belki birinin isine yarar ...

Almanya saglik konusunda cok önde sanirim,yani konu insan sagligi olunca akan sular duru burda!

Allah razi olsun hepsinden,ben bu durumda ve kimsem yokken,napardik onlar olmazssa bilmiyorum,esime cok yüklenecektim,oda hic sabirli degildir...

Insallah bir sey cikmazssa dogum 14 Aralik`ta canim,görüsürüz insallah yine,sevgiler sana...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Sarkac,cok tesekkür ederim yorumun ve iyi dileklerin icin,Aysemor'a da girip bakmissin,cok sagol,ama ben hala kullanamiyorum onun sayfasini,beni okurda geri döner diye post yollamistim ama sesi cikmadi henüz,bakalim,sevgiler bendende sana canim,görüsmek dilegiyle...

Sanslicim cok tesekkür ederim yorumun icin,sende kendine dikkat et,birde benim senden bir ricam olacak,yazarim sayfana,öptüm seni!

Sevgiler ikinizede...

Unknown dedi ki...

Canım benim,sen bebek bekliyosun ve biz tarifler veriyoruz :( Normal zaman da da insanın canı çeker filan ama,senin durumn apayrı..Hakkını helal et nolur,veya doğuma kadar bakma resimlere filan :)..
Sana,yavrularına,gelecek bebişe ve tüm sevdiklerine sağlık,huzur dolu bir yaşam diliyorum..sevgilerimle..

annelili dedi ki...

Umarım şeker sanada bebeğe de zarar vermez.

pinar dedi ki...

cok dikkat et canim gecmis olsun benim eltim dede hamilelikte gizli seker cikmisti ve farkina varamadilar sonuc cok aciydi:(haklisin almanya bu konuda buradan cook cok iyi durumda:( ama erken teshis ve tedavi onemli ins sagsalim kucagina alirsin bebegini:)sevgiler

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Zelihacim her zamanki gibi düsünceli ve kibarsin,cok tesekkürler sana,aslinda bu güne kadar zorlanmiyordum,canim cekerse gidip hemen yapiyordum,yada ertesi günlerde,ama simdi gercekten bakamayacagim,yasak ya,öyle canim cekiyorki sorma gitsin!

neyse buanada sükür deyip alisamaliyim,daha ilk günlerim...

Sevgili annelili,insallah diyorum,Allah sekeri olanlara sabir versin,kolay kolay vazgecilmiyor,ailemden biliyorum,aslinda cok büyük risk altinda oldugumu biliyorken dikkat etmedim,baba tarafinda herkes seker hastasi cünkü,napalim,illaki doktorumun gözüme sokacagi varmis!

Ancak yasak konunca anliyor insan bazi seyleri...

Cok tesekkürler ilgin icin,sevgiler ikinizede...

Unknown dedi ki...

ya canım benim şimdi gördüm okudum yazını, niye öyle bi hata oluyor anlamadım neden kaynaklandığını :( bikaç arkadaşa denettirdim şimdi açılıyor diyolar, senin takipçilerinden de sağolsunlar deneyenler olmuş açılmış ama sendeki sorunu anlamadım :( tarayıcıdan vs kaynaklanıyo olabilir mi acaba? bu arada çok çok geçmiş olsun, bi akrabanın başına gelmişti ama hamilelikten sonra kalmadığını söylemişti, yediklerine dikkat etmek gerekiyor sanırım sadece, o da sabır işi :) Allah kolaylık versin canım, kendine ve bebişe çok iyi bak :)