16 Ocak 2014 Perşembe

Son günlerde ben...

 Nasil anlatacagimi bilemiyorum ama son günlerde bana birseyler oldu...

Nasil tarif edeyim,durgunlastim,daha bi hassaslastim tipki eskiden oldugu gibi,yeniden carcabuk aglar oldum,özellikle babamin videolarini izledikten sonra!Kimseyle konusmak gitmek gelmek istemiyorum,normalde duramazdim!Tüm heyecanim gitmis durumda! Yasiyorum ama öylesine sanki! Disari cikmak istemiyorum ve en tuhafi dizi bile bakmak gelmiyor icimden!

Bu durgunlugum izinden geldikten sonra basladi.Insanlardan korkar ve kacar oldum! ve en nihayetinde burdaki insanlara benzer oldum,beni zorla kendilerine benzettiler!

Cünkü Türkiye`ye gitmeden evvel bir iki arkadasim dedigim insanin gercek yüzleriyle karsilasip yüzlesmek zorunda kaldim,yuh artik dedim ve onlardan hala midem bulaniyor!

Resmen midem bulaniyor!

Daha evvelde bir iki tanesini elemek zorunda kalmistim (uzun yillardan sonra!),bunlar yenileriydi,ben insanlara hep sans veririm,cok fazla görmezden gelirim alttan alirim,tabi onlarda tepeme cikmaktan vazgecmezler,doyamazlar buna!

Fakat artik gücüm kalmadi.

Yaslaniyorum desem,degil,daha bir iki hafta önce en öndeki tek beyaz sacimda kayiplarda,yok! gitmis!

korkuyorum daha beter cogalacaklar mi, ne düsünüyorlar bunlar,savasmak icin gerimi gelecekler yoksa!

Valla sevinemedim,ama saclarim hala iyi sayilir ,sadece biraz önlerde aciklik oldu,onuda Türkiye`deki kuaför,saclarinizi  sürekli topladiginiz icin dedi,dogru aslinda,saclarimizi cekistirmemek,sürekli bagli tutmamak gerekiyormus!

Durumum söyle;



Topladigim zaman belli olmuyor cok sükür,yinede önemli degil.



Güzel seylerde oluyor tabiki hayatimda,seviniyorum,ama heyecanim kayip!

Cok sevdigim iki arkadasim var,onlar benim gibi,o yüzden cok seviniyorum birbirimizi buldugumuz icin,sanirim yeter,cok fazla insan kafa karistiriyor,yoruyor...

Isin komigi bana söylerler,iste su söyle aslinda bu böyle diye,ama ben illaki kendim görücem,birebir yasicam,salak degilim yanlis anlasilmasin, toleransim fazla !

Aslinda derinlere inersek biraz tuhaf biriyimdir.

Bana yapilani cok kolay unuturum mesela,hemen affederim, kin diye bisi tanimiyorum! hazir cevap degilimdir,söylemem gereken seyleri  ya uyumaya calisirken,yada temizlik yaparken hatirlarim.Yorulurum,ama kendime kisa süredede olsa zaman bulmaya calisirim ki kendime geleyim,yoksa catlamaya geliyorum!

Fakat iste su son haftalarda onada ihtiyac duymuyorum,noluyor bana bilmiyorum!

Vaktim varken bile bilgisayarin basina gecmedim,birseyler yaptim,bos duramam zaten ama her firsatta kitap bile okumazken sizleri okumayi cok severdim..

Son zamanlarda kacirdigim cok sey oldu biliyorum,elimden geldigince yorumlar birakirim,icimden gelir,karsilik beklemeden ama isin dogrusu bazen bekliyorum da galiba...

Bu arada  söyle KIRMIZI, üclü yada ikili  farketmez bir KOLTUK  ISTIYORUM!, Ikea dan!



 Ilaydam üzerine hayvanciklarini dizssin diye:)))









49 yorum:

Unknown dedi ki...

Ah sevgili terazim:) Üzülme son zamanlarda çoğumuzun yaşadıklarını yaşıyorsun. Böyle devreler olur, yaşanır ama baki değildir:) Gelir geçer. Saçındaki beyaz tele mi takıldın benim güzel arkadaşım?:)) Onlar gelirler ama gitmezler...Bence her bir beyaz telin gelişi, yaşanmışlığın bir defa daha ispatıdır. Boşver gelsinler gitmesinler:) Arkadaşlara gelince, iki tanesi seni üzdü diye, hepsi üzecek değil ya! Üzmeyenleri sarar sarmalarsın:)) Seni çok rahat anlayabiliyorum. Çünkü bir terazi kızı da ben büyüttüm:)) Sevgiyle kal cancağızım:)

ugur-perisi dedi ki...

Merhaba,maalesef hepimizin donem donem,Boyle durgunluklari,hayatini sorguladigi oluyor.Belliki cok kirmislar ,uzmusler sizi.Ben artik sunu ogrendim hicbirseyi kafaya takmicaksin,ne guzel,Esin,cocuklarin ailem var,onlar varsa kimseye ihtiyacin yok aslinda:) kaybettiklerimede uzulmuyorum,onlar beni kaybettigine uzulsun di mi ama:)sevgiler

Asyadan Esintiler dedi ki...

Canim benim yaa,yazdıklarıni son satırına kadar okudum,ama inan ne desem bilemedim şimdi.sen iyi niyetli ve hassas bir insansın.hiç birsey için kendini yıpratmaya degmez aslında ama kafaya takıldımi bişeyler sonuç üzücü oluyor.allah yardmcn olan.ınş istediğin koltuğu alirsin.gülmek sana yakışıyor her zamaj gül.sevgilerimle canım.

Unknown dedi ki...

Serpilcim yazdığın yazıdan anladım ki sen de benim gibisin ..Seni kendime çok benzettim babalarımızın durumu kindar olmayışımız arkadaş canlı olup insanların vefasızlıklarıyla karşılaştığımızda verdiğimiz tepkiler üzüntüler hazır cevap olmamız hep aynı .. Boş ver her şeyi güzel düşünmek lazım başka türlü bu hayat yaşanılır olmaktan çıkar.. İyi şeyleri görmek düşünmek lazım ..
Sevgilerimle hayırlı cumalar canım..

Esen Can dedi ki...

Serpilcim akşam okudum yazını ve azcık üzüldüm :( Sen şimdi enerjini yükseltecek şeyler bul kendine azcık e mi, ne mutlu ediyorsa bir müddet onlara yönel, izin verme bu durumun uzun sürmesine, yoksa daha zorlanırsın içinde bulunduğun durumdan çıkmak için...
bak ben ne yapıyorum böyle durumlarda, kendi kendime telkin yapıyorum, hemen kendimi ya alışveriş ya yeni bir hobi malzemesi ile motive ediyorum. İşe de yarıyor gibi, o arada unutuyorsun sıkıntını..
Dilerim tez vakitte heyecanını yeniden kazanırsın, neşen, keyfin yerine gelir arkadaşım...
Bu arada sizin keçe gibi değil ki benim yaptığım, çok daha kolayı, o senin dediğin keçeleme ve biraz daha zor bildiğim kadarıyla, keşke yakın olsaydık ben sana malzemelerimden verir bir de elimden geldiğince öğretirdim :( Ama biliyorsun ki bak tam karşındayım, ekranın öbür ucunda, ne zaman bir ihtiyacın olursa burdayım yani :)
Öperim çok...

MÜGE KÖKLÜ ATİK dedi ki...

Ah biz terazilerin gelgitleri ne olacak bilemiyorum...bazen bana da olur ama çoğu durumlar da benzer..
Seni çok ama çok iyi anlıyorum arkadaşım
Güç içimizde ve öyle güçlüyü ki...ancak birşey olduğunda
Sevgiler

coskunsel dedi ki...

Hepimizde oluyor böyle duygu drğişiklikleri.Bak ben de türkiyeden geldim bi tuhafım şimdi.Gitsen bir türlü, gitmesen bir türlü:(

Ömer Tuna dedi ki...

Ara ara hepimize geliyor gelenler çocuklar, ev , eş, iş derken kendini unutuyor insan umarım kısa süreli olur eski formuna dönersin sevgiler

Adsız dedi ki...

serpil bende istiyorum bu kirmizi koltuklardan :)arzu :9

marifet ellerimizde dedi ki...

canımmmm olur arada böyle seyler...umarım en kısa zamanda duzelır hersey...dostunda azzz olsun öz olsun:)))))))))sevgıler...

Ayşe'nin Kozası dedi ki...

Sevgili Terazi, umarım bugün kendini daha iyi,daha şanslı,daha
mutlu hissediyorsundur...

Unknown dedi ki...

aslında bu havalarda insanı kasvete sürüklüyor diyeceğimde orda nasıl bilmiyorum.bende de aynı ve bir yerde okumuştum depresyon belirtisi diye.
bu arada bende asla kin besleyemem çabuk unuturum ve dediğin gibi asla kendim görmeden inanmam illlaki nedenlerini düşünürtümbi de nedense kimsenin durduk yere kazık atmazmıs gibi gelir ve tölaransı bende çok tanırım.
İnşallah herşey yoluna girer.Bu arada ben bloga bişey yazmaya bile girmiyorum ki diğer bloglar hak getire sebebi ise face hsabı actım bloğun adıyla ve birçok blog sahibi orda ,herşey daha hızlı geliştiği için daha çabuk tepki verip yorum yaptığımız için oradan bloğa fırsat bulamıyoruz.Sende bloğunun adına bir face hesabı acsana herşey daha çabuk paylaşıp konuşunca biraz daha hafifliyorsun.
sevgilerrrrrrrrrr

CANBOGAZDAN dedi ki...

ben gormemisim yazini canim simdi okudum. cok iyi anliyorum seni beni yazmissin sanki. en kisa zamanda yukselir insallah enerjin tekrar. yeni seyler iyi gelir bana hep. bu koltuga bayildim. almalisin bence sana iyi gelecek ;) opuyorum

sarkaç dedi ki...

Bazen helal sütten bazen çiğ süt emmekten söz ederdi büyüklerimiz. İnsanız farklı farklıyız. Binlerce yıldır yaşıyoruz ama hala öğrenemedik birbirimizi kırmamayı,üzmemeyi. Yaşanıyor böyle şeyler kaçınılmaz olarak ve yaşam enerjisini de tüketiveriyor insanın. Kırmızı koltuklar harika, hadi alın onları.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Hatice dedi ki...

Zaman zaman böylesi dönemlerden geçebiliyoruz, insan hassas olunca daha çok etkileniyor, ama yanında seni anlayabilen dostlarının olması güzel, inşallah eski enerjine en kısa zamanda kavuşursun, sevgilerimle...

Baharcicegi dedi ki...

Serpilcim emin olki senin bu insan ne kadarda mutlu dedigin kisiler blle senin bu yasadiklarini hatta daha fazlasini yasiyorlardir disardan kimse kimsenin ne yasadigini bilmez
hicbirsey icin üzme tatli canini ailende huzur mutluluk olduktan sonra bir kac deger bilmeyen icin üzülmene degmez
Sevgiyle hayati
dolo dolu yasa canim

Mine Tozanlıoğlu dedi ki...

son birkaç aydır enerjim tükenmiş hissediyorum ben de ... zorlukla yapıyorum çok şeyi malesef :( genel birşey mi bilmiyorum astrologlar öyle olduğunu söylüyor ... 40 yaşından sonra arkadaş edinemediğimi farkettim çok da zorlamıyorum artık olmuyorsa olmuyordur napalım sevdiklerimiz yanımızda olsun sağlıklı olalım yeter yetmese de yetsin ama di mi... umarım ikimizi de güzelliklerle dolu günler bekliyordur yeni yılda - neredeyse eskidi ama olsun- umut güzel bir şey öpüyorum...

CANBOGAZDAN dedi ki...

nerelerdesin arkadasim...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Nilgün hanim cok özür dileyerek cevaplarima basliyorum,kusura bakmayin,aslinda suan bile nasil oldu bilmiyorum ama iste burdayim!

Aradan üc hafta gecmis,bana aylar gibi geldi aslinda...

Kendimi hala iyi hissetmiyorum ama bakalim birkacgün daha bekleyip bir doktordan randevu alacagim sanirim,belki bir faydasi olabilir.

Tüm iyi dilekleriniz ve nasihatlariniz icin size cok tesekkür ederim,bilmem bu sayfa olmasaydi ne yapardim!

Kizlarinizi ve sizi gönülden kucakliyorum,sevgiler ve görüsmek dilegiyle efendim...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili ugur-perisi ne güzel dedin,"onlar üzülsünler!" aslinda bende uzak olsunlar yeter,inan bu kadar ikiyüzlülük bu yasima kadar hic yasamamistim ondan bu debelenmem.Kafayi takmamak elde dedil ama uzak durunca rahatliyor insan,haklisin.Hayati sorgulama dönemindeyim evet,hic beklemezdim kendimden bunu,genelde cabuk atlatir gecmise takili kalmayanlardanim,bunun ne oldugunu anlayamadim hala,benden de size sevgiler ugur perisi,yeniden görüsmek dilegiyle insallah...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sulecimm! Cok tesekkür ederim canim sana,sizlerde olmasaniz ben ne yaparim bu gurbet ellerde! Artik o insanlari düsünmüyorum ama büyük bir boslugun tam ortasindayim,aslinda psikologa gitmek icin belki gec bile kaldim,ama zararin nerseinden dönersen kardir,bakalim...

Kirmizi koltuga gelince tasinirsam mutlaka kirmizi istiyorum tabiki,evde sorun bu aralar,hala bulamadik! Görüsmek üzere canim benim!

Esen Can dedi ki...

Nerelerdesin canım, 1 ay olmuş bloğa post yazmayalı, Bi ses ver arada bari ;) iyisin di mi, öptüm çok;)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgicim demek bu yüzden bende seni kendime yakin hissediyorum! Ben bu sayfada sadece beni anlayan ve sevenler olsun istiyorum,yani yalanciktan ve yapmaciktan uzak,cünkü ben tamamiyle gercegim ve hep böyle kalmak niyetim,bu yasima kadar bunun hic bir zararini görmedim ama kirkindan sonra tanistigim insanlara dikkat etmem gerekmis,onu ögrenmis oldum,artik daha iyiyim,Allah nice sagliksiz insanlara yardimci olsun yarabbim,neler var,bense esimin deyimiyle "dert ettigim seyler lükse giriyomus!" hakli.

Iyi dileklerin va yorumun icin cok tesekkür ederim,iyiki varsin!

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Esencim canim benim,seni iyiki tanimisim,insana can veriyorsun,keyif veriyorsun,seviyorum bi sekilde sana cok alistim ben!Üzülme sen,artik daha iyiyimde hayat neler getirir bilinmez,biliyorsun hersey biz insanlar icin...Benimde tuhafliklarim bitmiyor,neyseki aglamalarim yok su günlerde,neydi o öyle:(( Telkinlerin icin cok tesekkürler ,sanada yazamadim ne zamandir ama okuyorum:))Moral buluyorum,kendine cok iyi bak emi!

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Mügecim valla cok haklisin,bana arada bir oluyor böyle ama bu seferki ciddiydi! Aglamalarda eklenince ne yapacagimi bilemedim. Gelgitler iyidir,hayatta oldugumuzu hatirlatir bize,tabi basa cikabilirsek,cok tesekkür ederim sana canim,yeniden grüsmek dilegiyle insallah...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Coskunsel,seni cok iyi anliyorum,hele hele bizler icin burda ani durumlar hemen ters tepiyor,tepetaklak oluveriyoruz,aslinda güclüyümdür,öyle herseyide uzun uzadiya dert etmem,benimkisi kendimle alakali psikolojik bir olaydi tahminimce,zaman cok cabuk geciyor ve bir bakmissinki sen yeniden Türkiye´`desin,hemde ne yakin Istanbul`da! Cok tesekkürler yorumun icin!

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili ömer Tuna`nin annesi,uzun zaman oldu görüsmeyeli,isminide inan unuttum,yada hic bilmiyorum yazdinmi?Takip ediyorum,kizcende büyüyor masaallah cok tatli bisi!Insallah diyorum ve sanada cok tesekkür ediyorum canim,yeniden görüsmek dilegiyle insallah...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Arzucum! Valla ben istemesine istiyorumda bakalim bizimki alacakmi? Ona beyaz olsun,tahta olsun!Bakalim bir yolunu bulup Ikea alisverisimizi basariyla tamamlamak niyetimiz,cocuklar büyüdü,oda artik bize uymaya basladi,bu iyiye isaret biliyorsun! Öptüm seni cok,koltuk geldiginde beni cagir söyle bir gözüm gönlüm acilsin olurmu!Saka bir yana ben daha sizi kahvaltiya alamadim,aklimdasiniz hep!

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Zeynepcim ! Ne güzel dedin ama az ve öz! Aslinda ben kalabalik ortamlari cok severdim,iste burda yasaya yasaya onlar gibi oldum ciktim,burda herkes böyle,az görüsüyorlar insanlar,görmemezlige gelioyrlar,bahane cok!Cok tesekkür ederim canim yorumun icin!

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Ayse,artik daha iyiyim,cok tesekkür ederim,oglunu ve seni cok öptüm canim...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Sezobigo,evet tabiki bunun adi depresyon ama eminim bununda psikolojide yeri bir baskadir,ne bileyim,ana tema altinda dallarindan birimi,yoksa ta kendisimi?Bir baskasi depresyonda ise cok üzülüyorum,bunu kendim yasadigimda ise caresizlikten ölüyorum!Biliyormusun yasadigin yer,ülke ortam senin degismene ne kadar cok yardimci oluyor,iyi yada kötü yönde,ben burdaki yasamin beni kötü yönde etkiledigini düsünüyorum,aslinda ilk yillarimi yazmam lazim,insanlarida deli gibi o günlerle daraltmak istemiyorum,ama bazen yazmak kacinilmaz oluyor,Face hesabim yok ama Insatagram a bir bakacagim,daha bakamadim inan,suansa uykusuzluktan deli gibi kafami bosaltmaya calisiyorum,cok tesekkürler canim yorumun icin,üzme kendini bosver sende sakin depresyona girme olurmu? Burda havalar süper birde bu sene kisi degil bahar havasini yasadik burda Allah`tan hayirlisi...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Canbogazdan,nolur kusura bakam simini hatirlayamadim simdi o kadar uykum geldiki,ama cocuklar uyuduktan sonra bir iki saat yanliz kalmazssam uyuyamiyorum o yüzden burdayim,sen nolur benim gibi olma,ben karsimdakilerden bir beklentim olmayinca rahatladim,derdim buymus demekki dedim,beklemedeyim,bakalim neler olacak,ah birde söyle icimi döke döke yazabilsem,ama herkes okuyor,yazamiyorum:(( Ilgin ve yorumlarin icin cok tesekkür ediyorum sana,cok mutlu oldum,insallah birgün karsilasmak dilegiyle,sevgiler canim...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Sarkac,insanlik dogru olmayi,icten olmayi ve takdiri ögrenseydi sanirim hic bir psikolaga gerek kalmazdi bu dünyada,yeterdi bunlar sanki bozulmamak icin.Birde gurbetlik durumlari var buralarda,kendimi yabanci görmüyorum cok sükür ama o memleket havasi yokmu,iste o yok burda,bir yanimiz hep eksik! Yasamayan bilemez,cok duygusuz,zalim biri olmak lazim burdan oralari özlememek icin! Oda ben degilim maalesef,yurtdisinda uzun yillar yasayabilecek en son insanim ben,ben ancak alisverise geleilirim okadar! Neyse cok bunaltmadan haber vermek istedim,aslinda niyetim bir post yazmakti ama sanirim bu gece yine yok,cok tesekkür edeip ayriliyorum huzurunuzdan,koltuk hayalimde,düser bir gün evime insallah...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Hatice hanim,haklisiniz tabii iste sorunda tam o noktada,hassaslik! Inasllah gecer vede bir daha yasanmaz,cok tesekkür ederim güzel yorumunuz icin!

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

mine hanim merhabalar size,ne tuhaf,kirkindan sonra arkadas edinenememek,bende de durum ayni,yasla ilgisi olabilecegini hic düsünmemistim,dogru ama,napalim bizde sevdiklerimizle idare ederiz,umut etmek tabiki cok güzel,umudumuz hic eksik olmasin,hayat hep bize gülümsesin ve huzur versin,sevgilerimle tesekkürler!

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar.

Bloglarımıza "Doğum Günün Kutlu Olsun!" başlıklı paylaşımınız düşmüştü ama maalesef sayfanızda göremedim.

Selam ve dualarımla.

Fincan Teyze dedi ki...

Herkese hak ettiği kadar değer vermeli! Birine hak ettiğinden fazla değer verince böyle oluyor. Hiç canını sıkma... Sevgiyle kal.

MAZES dedi ki...

ah bu depresiyonlar...hala kendime gelemedim küçük kız da evden gittikten sonra ve ne yazık ki de alışacağımı sanmıyorum,napalım,çocuklar sağı olsunlar da....ben artık afetmiyorum bana ihanet edenleri,değmez ,şimdi çok daha huzurluyum hayatımdan sildiğim insanlar gittikten sonra,unun,bunun ihanetini çekmeye değmez ,hayat zaten o kadar kısa ki....

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Recep bey kusura bakmayin,yanlislikla silindi,cok tesekkürler ilginiz icin sagolun efendim...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Fincan teyze cok haklisiniz,ben iste sevdigim zaman o kisinin kusurlarini,bana nasil davrandigini uzun süre farkedemiyorum,tabi o sirada o kimbilir ne düsünüyor,belkide inanmiyor,en kötüsü en yakininizin size inanmamasi,bu konuda cok muzdaribim,ama hissettigim yasamaktan asla vazgecemem,yapim bu,cok tesekkür ederim yorumunuz icin,cok sagolun...

Yeniden görüsmek dilegiyle sevgiler.

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili MAZES!

Siz öyle yazinca icim tabiki cizz etti ve de hemen kendimi düsündüm! Kusura bakmayin bencilce ama insaniz istemkendi kizlarim evden ayrilinca ne yaparim diye!

Size hak veriyorum ama dediginiz gibide hayat o kadar kisaki, daha az üzülmek ve de daha saglikli yasamak lazimki,onlarin her zaman arkalarinda dimdik duralim! Ya hasta olsak o zaman ne yaprlar,Allah banada nasip etsin,onlarin mürüvvetlerini görmeyi cok isterim,Allah mutluluklarini bozmasin;ONLAR HEP MUTLU OLSUNLAR INSALLAH;ÖNEMLI OLANDA BU ASLINDA;YINEDE SABIR DILIYORUM VE DE COK TESEKKÜR ediyorum yorumunuz icin,sagolun...

Zeyno'nun Mutfağı dedi ki...

Ah sevgili Terazi Kızı hayat böyle işte..Çevremizdekileri tanıdıkça eleye eleye elde bir avuç gerçek dost kalıyor sonuçta..Ben de Teraziyim..Hoşgörülüyüm..Görmezden gelirim yapılan yanlışları..Bir..İkiii..Ama sonra kadife eldivenin içindeki demir yumruğumu çıkarır siliveririm.Ardıma da bakmam..Hayat böyle işte..Yaşayarak öğreniyoruz sürekli..Sen tatlı canını hiç sıkma..Saçlarına gelince de boşver gitsin..Kozmetik sektörü bize çalışıyor nasıl olsa..Sevgiyle kal:)

Unknown dedi ki...

selamlar...bu ne guzel sohpet
blog dostlugu cok mu cok guzel:)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Zeynep haniom hosgeldiginiz sayfama,dünyama,cok haklisiniz bnd sizin gibiyim iste,hosgörü hosgörü,görmezden gel,unut falan derken birde bakiyorum silmis gitmisim,e bir yere kadar tabiki hersey,ama bakiyorumda bazilari cok kolay silip atiyor,iste ben onlardan degilim!

Valla haklisiniz,Kozmetik sektörünün yapamayacagi sey yok,cok fazla kendime dokundurtmadigimdan bunu düsünemedim,ama sacalrim beyazlarsada asla boyamicam,Almanlarda boyamiyor ve ben o hallerini cok dogal buluyorum!

Cok tesekkür ederim,tavsiyeleriniz ve güzel dilekleriniz icin,yine gelin olurmu beklerim efendim,sevgiler size...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Cihanin Bahcesi,özür dilerim henüz ismizini bilmiyorum,hosgeldiniz safyama,sizi tanidigima cok memnun oldum efendim, güzel yorumunuz icin cok tesekkür ederim,yeniden görüsmek dilegiyle...sevgiler.

deeptone dedi ki...

şimdi keyfin yerinde miiii :)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili deep,iyi diyelim iyi olalim iste,ruhen aslinda mutlu degilim ama Polyannacilik oynuyorum,oda bana iyi geliyor,birinin beni cok ama cok sevmesini istiyorum o ise beni görmezden gelip gurur yapiyor,aslinda bu kisi esim,biraz ilgiyi ihtiyacim var anlayacagin:((

Yorumun beni mutlu edior,cok tesekkür ederim sana,cok öptüm!

deeptone dedi ki...

anladım. umarım ona anlatabilirsin bunu yaaa :) yöntemler düşün iştee :)