7 Mayıs 2014 Çarşamba

Biraz kafamiz dagilsin!

Sizleri üzmek istemiyorum cok!

Zaten bende yeterince perisan oldum, burda kimseye belli etmek istemiyorum ama iste paylasmadan da olmuyor bazi seyler!

Ilginize cok tesekkür ederim,sizlerde olmasaniz ne yapardim!

Birkac fotograf yayinlayip ardindan mim cevaplarimi yazacagim,tabii vakit kalirsa,bir saat vaktim var,Onur Batu oynuyor kendi basina ,beni cagirmadigi sürece burdayim,Ilayda`yi saat 11.00 de almaya gidecegim,bugün yagmurlu,ama biz yinede bisikletle gittik sabah!:))



Türkiye`ye gitmeden bir poz!Ücünü bir arada böyle neseli gördügümde hemen cekiyorum onlari!

Onur Batu`nun diken saclarina dikkat!



Yola cikmadan bir gün önce Zeynep Ilayda`ya yatarken, ucakta pencere kenarinda oturabilirmiyim Ilayda? diye sordu,bende yanindayim,Ilayda "Evet" dedi!

Fakat ucaga binip yerlerimize gecince basladi aglamaya,iki saat agladi,ona ablasina izin verdigini simdi neden agladigini ,aglamamasi gerektigini söyleyip durdum,Zeynep`te birakmiyor ki gecsin,sonra neyseki bi sekilde susturdum,hatta gülmeye bile basladi, inis aksam oldugu icin Ankara harika görünüyordu!

Onur dururmu oda basladi bende pencere kenari diye,neyseki ücü bir arada keyifle gecirdik iki saat kirkbes dakikayi!

Bunlarida Zeynep ve Ilayda cektiler!
















Sevgili Gelinimizin güzel kusagi ve cicegi,ve kardesimle yolda cektigim bir pozlari...!




Zeynep kuaförde,ikinci gün ,yine ayni yerdeyiz,sanki  cok memnun kaldikta ikinci günde gittik!





Türkiye boyunca sirf  hatira kalsin,gidince bakariz diye milleti ve cocuklarimi cektim durdum!

Tamam kiloluyum diye her fotografa girmiyorum ama insanin dogru dürüst bir fotografi olmazmi! bir tane dogru dürüst fotografim yok!

Yok yok varmis iste asagida,evde öylesine cekilmis bir poz,kim cekti bilmiyorum ama sanirim annem! eh fena degil,cok haif titremis sanki...

Iste böyle ´´áynadan filan,birde bi tane dügünde bi tane evde,o kadar!




Elbisede sadece burda net görünüyor,yani annemlerde,dügün fotograflari henüz elimize gecmedi! Bakalim oralarda nasil cikmisim! Yanimdaki kizi hic sormayin kim!!!

Sanki biraz ince mi cikmisim ne?:))

Evet evet bu yastan sonra manken olamayacagim ama bugün gazetede ne ögrendim?

Kadinlara yasak 16 sey,bunlarin icinde " kendini hor görmeyin!" gibi bir madde de vardi!


Fakat ellerine tutsturup cekin diye verdigim makinadan cok kötü resimler gelmeye devam ediyor ve de bu durum beni sinir etmeye basladi,cünkü makina azicik sallandimi bulaniyor,yeni bir  makina sart oldu,bakalim esim  ne diyecek bu kararima:)) henüz haberi yokta! he he!



Bu  yaramaz ve cirkin seyin daha güzel fotograflari var ama göstermesem daha iyi olacak:))




Burasi kina gecesi icin tutulan salon ama dügün salonundan cok daha giyimli ve güzeldi! Aslinda yeni yapmislar!



Bu saklanan oglumun üzerindeki ayni balon!O kocaman balonuda nasil farketmediler hala inanmasi güc!



23 Nisan sonrasi park keyfimiz! Havalar ilk gittigimizde soguktu ama sonra acti...






O kadar cok video yaptimki 23 nisan salonunda,bunlar sectiklerimden,hepsi harika oynadilar,özellikle büyük ablalar cok ritimlilerdi bana göre,ama 23 Nisan icin biraz büyük sayilirlar,birde ses ayarlari cok kötüydü,o kadar cok actilarki hic bisi anlasilmadi!:((









Parka gidilemeyince parki eve getirme fikri benden gelmisti ,ama kesinlikle tavsiye edemem! Baslarinda durup kontrol etmek iyi ama parktan bir kova kum tasima fikri olumsuz!

Fakat cocuklar bayiliyor,arada (babamiz evde yokken özellikle!) aciyorum,biraz oynuyorlar,kaldirip sakliyorum! Kumda sadece Ilayda ve Onur oynuyor...


Xylofonla üc kücük parca calabildigimi söylemismiydim?




Buda Ilayda`nin Fasching pozu,kendisi cok istedi bunu,hemsire oldu!




Dördümüzünde girirp cocuk sinemasinda izledigi " Mogli" filminden,ara ara cekmistim,Onur Batu izelemeyi cok seviyor bazen bu parcalari... Tavsiye ederim eger filmi gelirse sinemaya cocukla beraber sizde görün,gercekten süper bir yapim,hic eskimiyor,biz gelirse tekrar gidecegiz insallah!



Amcam. Yasi benzemesin kendisi rahmetli babama cok benziyor,dügün icin taa Fethiye`den kalkip geldi sagolsun,cocuklari cok seviyor,cocuklarda onu,kendisine Hüseyin dede diyoruz biz yillardir,henüz torunu yok cünkü:((

Seviyorum sizleri,

simdilik hosckalin

SERPIL.

(posta baslayali üc gün olunca düzeltmedim,saat suan iki!:))

21 yorum:

Unknown dedi ki...

Yolculuk biraz zorlu olmuş ama yaşananlar, parkı eve taşıma haricinde harika:)))) Ellerine ve kamerana sağlık teraziciğim:)))

Esen Can dedi ki...

Düzelmene sevindim :) Hep böyle neşeli olsun inşallah bundan böyle postların ;)
Kuzular çok şeker, öp benim için onları...
Gerçekten parktan kum mu getirdiniz eve Serpil, tebrik ediyorum seni :)
öperim çok, sevgiler...

coskunsel dedi ki...

Valla en çok kuma şaşırdım Serpilcim, ben Türkiyeye gitsem , annem bile izin vermez evine kum sokmaz :) Hep böyle güzel anların olsun..

azra dedi ki...

Serpilcim tüm fotoğraflar harika ama şu en yukardaki poz inanılmaz mutluluk verici...
Allah bozmasın inşallah, hep böyle muhteşem fotoğraflarla dolu olsun hayatınız...;)

üç meleği de ayrı ayrı öperim...
ve tabi seni de...;)
sevgiler kucak dolusu...

deeptone dedi ki...

ne tatlı her şey. uçak anıları, kuaför, salon, çocuklar, fotolar. hepsi hoş. hepsini sevdim. güzel hayat ya. bişi sorcam, ankarada ne taraflar, ev, park, salon filan. hangi semt. ankara aşığıyım ben ya. :)

(yorumum nerde demişsin ya, biraz yukarda ki yorumun amağğ :)

Hatice dedi ki...

Çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın, bütün evlatlarımızı korusun, endişeyle okudum ama neyseki sonuç sevindirici olmuş. Düğününüz de hayırlı olsun, ömür boyu mutluluklar...

online mutfak dedi ki...

Siteniz çok başarılı ilgiyle takip ediyorum
Çay Makinesi
Çay Makinası
Sanayi Tipi Çay Makinası
Çay Kazanları

CANBOGAZDAN dedi ki...

canim gecen gun yazilarini okuyordum oglum musaade etmeyince yarim kalmisti. Kiyafetin cok yakismis cok begendim. Dedigin gibi senin icin dikilmis o, seni bekliyormus gel al diye. ben inaniyorum boyle seylere :)
Kum fikrine de bayildim hemen dun aksam uyguladik. evet biraz zor oluyor evin icinde ama oglum cok mutlu oldu. kumu ne zaman once mothercareden almistim ama bir turlu kum havuzu bulamadim. sayende paketi acip oynayabildik. sagolasin fikir icin. iyi pazarlar. optum cok :)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Öncelikle cok özür dilerim yorumlarinizi tamamen unutmusum:((

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Nilgün hanimcim haklisiniz su kum du parkti belki zor oldu ama cocuklar acayip seviniyor bu durumaq,esimde cok kizdi bize ogün ama ben birak oyansinlar diye ikna etmistim,halada o yokken cikariyoruz:))

Cok tesekkür ederim size,biraz gec oldu unuttugum icin kusura bakmayin lütfen olurmu...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Esencim merhabalar sana,görüsemedik uzun zamandir dimi,tesekkür ederim yorumun icin,evet canim o kumu maalesef parktan getirdik esim görünce cildirdi,hic olurmuymus falanda filanda ben izin verdigim icin birsey yapamadi,oyandilar güzelce,ama cok hoslarina gitti,halada ara sira istiyolar ama ben isim olmadigi zaman cikarabilyorum,cünkü basinda durmam gerekiyo,yoksa kumu dagitiyolar!

Bende sizi cok öpüyorum görüsmek dilegiyle sevgiler sana...

Revnak dedi ki...

Fotoğrafta gayet güzel görünüyorsunuz :))Nice güzel kareler, nice mutlu anılar dilerimmm

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Coskunsel,cok haklisin bu kum isi öyle tehlikeli biraz ama baslarinda durursan sorun yok,o dagittikca sen toplarsin olur biter ama yorucu iste! Bu arada Türkiye`dekiler evlerine kum sokarmi ,hayatta yapmazlar bunu,benim evim eski,hersey degisecegi icin(tabi tasinirsak!) cocuklar rahatca kullanabiliyor,yatakta bile ziplamalarina izin veriyorum,masada sulu boya yapiyorlar,kova getiriyorum suyla oynuyorlar gibi...Babamizin pek razisi olmasada cocuklarinda rahatlamasi gerekiyor,herseyden biraz biraz deniyoruz,onlara vakit gecirtmek hosuma gidiyor,evin isine dalip disari cikmamazlik hic yapmadim,sadece hastaysam cikamam...

Neyse uzattim yine,cok tesekkür ederim yorumun icin canim,yine görüselim lütfen!

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Azracim ne güzel seyler yazmissin,blogunda sende cok tatlisiniz,iciniz disiniza yansiyor! Amin diyorum dualarina,Allah bozmasin,benim tek amacim,cocuklarimin kardes sevgisi icinde olup hic kopmamalarini saglamak,insallah diyelim...Tesekkür ederim hep beklerim...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Deep,bana neler nelerde sormustun ama ben unuttum sana cevap yazmayi,ben Anakara`nin Polatli ilcesindenim(aslinda Erzurumda dogmusum ama neyse) hersey Polatli da oldu bitti,Ankara kalabalik ve yorucu oldugu icin pek gitmem ama severim Ankara`yi tabiki,postum böyle cikti icimden geldigi gibi iste ama begenmene sevindim,benim hayatimda bunlardan ibaret iste göründügü gibi! Yine beklerim seni:))

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Hatice cok tesekkür ederim,evet maalesef böyle birsey yasadim,oldu bitti ama unutulmaz bir olaydi,Allah kimseye yasatmasin diyorum,düsmanima bile!

Cok tesekkür ederim kardesim ve esi adina,yine görüsmek dilegiyle...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili online mutfak cok tesekkürler!

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Canbogazdan (ben ismini bilmiyorum bir mahsuru yoksa bana yazarmisin?),kum satildigini bilmiyordum cok sasirdim bende buna!Belki burdada satiliyordur,burda takim olarak havuzuyla beraber veriyorlar,yada tahtadan eviyle,benim evim kücük almadik ama bahceli evlerde hep görüyoruz,uygulamaniza cok sevindim dogrusu,aslinda anneler hemen ürktü ama o kadar sevindiriciki cocuk icin anlatilmaz yasanir bir duygu! Kum öyle hemen hergün cikmiyor bizde de ara ara,e batiyor tabi birazcik ama temizligi iki dakika makinayla,nolcakki dimi,cocuklarimizin yüzü gülsün yeter bence,e kolay gelsin o zaman sizede!

Elbise olayi tamda dedgim gibi oldu gercekten,gercekten kendime birsey bulamam diyordum,azicik zayiflayabilseydim keske cok daha süper olcakti!

oglundan isinden gücünden firsat bulup bana yazdigin icin ne kadar tesekkür etsem az,cok sagol canim,yine görüselim insallah...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Revnak, hosgeldin öncelikle,fotograflarda güzel cikiyorum,eskiden beri fotojenigimdir,cok tesekkür ederim,o senin güzelligin canim,sagolasin...

serpil dedi ki...

bana bir sürü güzel şeyler yazmışsınız ya..çok teşekkür ederim.. çok merak ettim sizi.. oturdum kaç saattir yazdıklarınızı okuyorum...en çok karşılaştığım tekrar cümlesi 'kiloluyum ya işte şöyle şöyle..' çok kızdım size.. benim 107 kiloya düştüğü için özel dikim tayt ısmarlayan bir arkadaşım var düşünün.hafif balık eti olmak türk kadınının malesef neredeyse kaderi. azıcık diyet spor tamaaaam bitti :) kendinize, kuzucuklarınıza çok iyi bakın. umarım bir gün en çok istediğiniz yerde yaşarsınız..içimi acıttı 'gurbet' ile ilgili hissettikleriniz..ve umarım orda kalma süreniz azıcık kalmıştır.sevgiler adaşım :)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Adasim, cok tesekkür ederim yorumunuz icin,yazmaniza ayrica sevindim,yeni insanlar tanimayi cok seviyorum ben...

Haklisiniz kilo olayina böyle baktigim icin,ama artik takmiyorum,kabullendim ama tam degil,lakin spora baslayip formda kalmayida planliyorum,evimizin kücük erkegi yuvaya baslayinca bakalim zaman olacak diyorlar,bakalim bakalim neler olacak!Sözlestik bir arkadasimla oda salona gitmeyelim disarda yürüyelim diyor,yürümek beni cok yoruyor,ben bisikletlede iyi form tutuyorum,bisiklet kullanan türk bayan sayisi azinlikta birda,Almanlar cok iyi bu konuda...

Ah o Gurbet dedikleri,gercekten zor,insan burda kendini oyaliyor,baska da bir sey degil burdaki hayat,tekdüze,anlamsiz geliyor bana...Hava tamamen ayri, ailesi burda olup her yil giden o kadar cokki,yani o havayi tatmak icin,benim anlatmak istedigimde buydu aslinda,ama alistik,okullar acilacak Eylül`de ,kücük kizimi hazirliyorum,3.sinif zor olacak onun icin,Allahìn izniyle seneye Agustos 1 de ordayiz! Insallah!

Güzel temennileriniz icinde tesekkür ederim...

Tekrar görüsebilmek dilegiyle efendim,simdilik hoscakalin...