25 Temmuz 2015 Cumartesi

Günlük Günlük!

Lafi uzatmadan günlerim nasil geciyor yazmak istiyorum.Cünkü son üc dört haftadir kendini yakalayamadigim günlerin saatlerin haddi hesabi kalmadi,gercekten bu ne yaaa!

Önce bugünü yazacagim,o neydi öyle,ama önce söyleyeyim,bugün güya hastaydim birde:))

Dün neyse erken yattim,saat 12 gibi,erken kalkacagim icin Cumalari benim olsada oturmadim,nasil olduysa gercekten uyudum yani:))

Saati kurmadim,ise gitmedigim icin sükrettim ve sekize ceyrek kala uyandim,bu arada günlerdir burda havalar manyadi,geceleri sanki Polatli,uyunmuyor sicaktan!

C
Evimiz yola degil arkada oldugu icin bahceye bakiyor,ama ön taraftaki binanain altinda burda "Kneipe" dedikleri icki icilen bir yer var,insanla disarda sigara ictikleri icin yol cok sesli ve taa bize kadar geliyor, yeni acildi,önceleri sadece sessizlik vardi,o yüzden camida fazla acmak gicik oluyor,ac kapa ac kapa sabah oluyor,adamlar sabaha kadar gitmiyorlar dükkandan!

Kalktim hazirlandim,kahvaltimi yapip suyumu ictim,Onur kalkti,ve digerleride,gecte yattilar ama uyandilar maalesef...

Hepsiyle vedalasip Plasma Center e  gittim,ordan dönüste hemen eve geldim,zaten biraz halsiz oldugumdan pek bir yere  ugrayamiyorum,Zeynep in okul festi vardi,hazirlanmasina yardim ettim,oda Waffle hamurunu hazir edip beni beklemis," ee anne ben ne giycem!" verdim artik,her zamanki gibi:))

Onu gönderdim,Ilayda nin gözleri kirmizi ve capakliydi dünden beri,ona cayli pansuman yaptik, iyi geldi,üzerini giydi ve Mia lara gitti, aslinda Hadisa yla yüzmeye gidecekti ama hem gözleri hemde hava esintili oldugu icin göndermedim.

Gözleride göl yüzünden oldu galiba,Carsamba günü dis agrim olmasina ragmen bu göle gitmemize engel teskil etmedi...:)) Orda o kadar cok yüzdü ki,taa uzaklardan kiyiya kiyidan gölün ortasindaki bota kadar gitti geldi,soguk almis galiba su cok soguktu!




Göl fasli cok güzel,onu baska bir zaman resimleyecegim:))


Neyse ne diyordum,Ilayda yla saat 1 gibi ciktik,bir bucuk gibi Mia da olmasi lazim,önce Zeynep ablamizin okul bayramina gittik,her sinif  kendi kararlastirdigi yiyecegi yapip satiyor,Zeynep evde  waffel hamuru hazirladi ama ordada hazirlamak icin tüm malzemeleri götürdü,hee önce onu arabayla okula biraktim! Onu unuttum bak!

Gittik,cok kalabalik,ben yorgun ve halsizim cok kalmadik,meyve aldik,Afrikali ögrencilere yardim yaptik,bir arkadasla sohbet ettik ciktik.






Gelirken polis bayrami görmüstük,hadi oraya girdik,gecen yilda girmistik,tesadüf ,cocuklar sevinmisti,ama bu sefer cok kalmadik,Onur hic birseye binmiyor!








Tatu yaptirdilar,canta cekilisine katildik,ordan Ilayda Mia lara gitti bisikletiyle,bizde  biraz yürüyerek
biraz bisikletimize binerek eve geldik,Onur istemedi  ama ben dahada kötü olmaya basladim,eve kendimi zor attim.koltuga uzandim,üsüyorum,bademciklerim sisti azicik,oda artti,heryerim acimaya basladi,sanki grip baslangici gibi,hemen ilac icip iyi olmak istedim ,esim vermedi ilac gecirmezmis!ihlamur cayi yapti,hemen icemedim,onur u oyalamakta zor oldu, bunaldi kizlar yok diye,o kadar alismiski onlarsiz yapamiyor!

Anne ne zaman  gelecekler dedi durdu,kitap baktik biraz,hayvanlari,agaclari,mantarlari ve böcekleri inceledik,isimlerini söyledik,cok güldü isimlerini okudukca!

Alman isimleri cok komik gercekten.:))

Neyse bende kalkip bir agri kesici aldim,ihlamurlu bitki cayimi ictim,aaa bir baktim kendime geliyorum, sonra yavas yavas kalkmaya calistim,kalkamadim,dalmistim ki Zeynep zile basti!

Geldi yanima biraz sohbet ettik,neyseki hersey cok güzel gecmis,235 euro toplamislar,sadece waffle ve meyvelerden,baya iyi demis hocalari!

Birde Zeynep in hamurunu cok begenmis,ilk kez bu kadar güzelini yiyorum demis,kizimda bana cekmis,yaptigi seyler hep güzel oluyor,masaallah diyelimde:))

neyse kalktim,yemek hazirladim,yerken Ilayda nihayet geldi,ama Mia nin anneannesiyle zaten konusmustuk su saatte gelecek Ilayda diye,Ilayda gelmedi o saatte,tam ben kadini tekrar arayim derken o aradi,gec kaldi ama simdi cikiyor diye,bir geldi aglayarak,dedim kötü gecti herhalde,meger
bisikletinden düsmüs ve diz kismini cok kötü cizdirmis kaniyor,neyse yikadik,kremledik,sardik güzelce,simdi iyi,ama epey agladi:((

Biraz simarttik tabiki onu,simdide kendi bagiriyor,ne yazdigimi bilmeden " anne ayagim acimiyooor!" diye! iyi yani,ama icim yandi o aci cekerken,yapacak birsey yok!

Neyse sonra biraz keyfilendirdim onlara saklabanlik yaptim,konusmalarimla,güldüler,Zeynep carki felegi cok seviyor onu actik,biz bakarken  Ilayda hep kitap okudu,meyve yedik,güzel bir aksamin devaminda bende artik bu günleri kayit altina almaya karar verdim,hem artik  fotograf cekmeyede basladim,bir ara hic istemiyordum cekmedim cocuklari, fakat göle giderken cok güzeldi,ilk kez 140 yaptim otobanda hic farketmedim:)) Navigasyon aletini seviyorum,beni istedigim her yere götürmesiyle hayranim kendisine:))

Herkese iyi geceler yinede,bugünlük bu kadar,dünyada ve Türkiye de hep kötü seyler olsada ben biraz uzak kalacagim,ve Ucagimiza sekiz gün kaldi:))

resimleri ekleyecegim...Bir önceki postumun cevaplarini sabah yazacagim,cok özür dilerim:((

SERPIL.















6 yorum:

Deniz dedi ki...

Okurken benim kafam bıle dolandı ;)Bayagı hızlı bır gun olmuş. Allah sıfa versın ıns.

coskunsel dedi ki...

Of off maaşallah ben yaşamış kadar hissettim yorgunluğunu;) Biz de inşallah cuma cıkòyoruz yola.Allah hayırlı yolculuklar versin.Herkese selamlar:)

deeptone dedi ki...

güzel hayat beeeee :)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Bize her yer Okul,hosgeldin canim,seni buralarda görmek ne hos:)) Sendede üc cocuk oldu,nasil gidiyor,birazdan sana ugrayip bakacagim, sende benim gibi uzun uzun yaziyorsun,buralrda hayat nasil sen beni daha iyi anlarsin,bitmeyen terminler,festler,ev ödevleri anneye bakar...v.s.

Günler gercekten böyle deli gibi geciyor,Allah tan dilegim,önce saglik,baska birsey degil!

Tesekkürler yorumun icin,yine gel:))

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Selcancim iki gündür seni düsünüyordum,biliyorsunki ne ramazanda nede bayramda birbririmizi aramadik! Utandim bir an,ama iksindede aklima geldmedi yalan yok!

Aricam seni gitmeden ,bugün cok yoruldum,galiba yarin evdeyim,alisverisi saymazssak doktor simdilik yok gibi:)) Insallah yani:))

Cokk tesekküerler,hem yorum hem ses verdigin icin,sende beni arayabilirsin:))

Görüsmek dilegiyle...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sevgili Deep.öylemi diyorsun,bencede!

Insan hayatini sevmeli,gerci dünya kötü insanlar kötü ama benim mutlulugum kendimi bunlardan uzak tutmakla basarili oluyor,yoksa ben ölürüm dayanamam olanlara.((

Cok tesekkür ederiiim!